المقادير:
  • كيس مكرونة شرايط مسلوقة
  • ¼ كيلو صدور فراخ متبلة ومقطّعة مكعبات
  • كوب كريمة طبخ (هتلاقيها في السوبر ماركت)
  • ¼ كيلو مشروم شرائح
  • ملعقة كبيرة زبدة
  • ½ بصلة مفرومة
  • ½ كوب شوربة
  • ملح وفلفل
ملحوظة:
ممكن تستبدلي المكرونة الشرايط بالمكرونة الأقلام لو مش متوفّرة عندك.

الطريقة:
1- شوّحي البصل المفروم مع الزبدة في طاسة على النار، وبعد كده حطّي عليها صدور الفراخ، وقلّبيهم مع بعض لحد ما الفراخ تستوي كويس.

2- ضيفي المشروم والشوربة على الفراخ، وقلّبيهم كويس مع بعض، وفي الآخر ضيفي كريمة الطبخ، وسيبيهم لحد ما يغلوا مع بعض، وبعد كده تبّليهم بالملح والفلفل.
3- بعد كده ضيفي المكرونة على الصوص، وقلّبيهم مع بعض كويس، وحطّي المكرونة في أطباق التقديم، وممكن تزيّني الطبق بأوراق الريحان أو البقدونس المفروم.. وبالهنا والشفا.

اقراء ايضا ..