المقادير:
1 كيس مكرونة اى نوع اسلقيها لمدة 10 دقائق فى ماء مغلى وملح

بيف بيكون (لحم مقدد)
صدور دجاج 
200 جم كريمة طبخ
مشرم
بصلة مقطعة مكعبات صغيرة
ملح وفلفل اسمر ومستردة
==============
الاول نتبل صدور الدجاج بالملح والفلفل الاسمر والمستردة لمدة ساعة 
وبعد كدة نتبلها بالدقيق
وفى طاسة فيها زيت زيتون نضع صدور الدجاج لمدة 5 دقائق بدون تقليب عشان تحتفظ بالعصارة داخلها ثم نقلبها على الجانب الاخر لمدة 5 دقائق اخرى 
كدة صدور الدجاج جاهزة اتركيها جانبا
==========================
صوص الكريمة بالمشرم:
=================
200 جرام كريمة طبخ
3 كوب شوربة دجاج او لحم
مشروم مقطع 
بصلة مقطعة مكعبات صغيرة
فى نفس الطاسة اللى شوحنا بها صدور الدجاج نضع قليل من زيت الزيتون والبصلة ولما تصفر نضيف المشوم ونقلب كويس ثم نضيف الشوربة والكريمة والملح والبهارات المفضلة ليكى
وتغلى مرة واحدة ثم تضعى بها صدور الدجاج
كدة خلصتى الصوص
تجهزى اللحم المقدد (بيف بيكون)
تشوحيه فى زيت زيتون 
وتكونى مجهزة المكرونة المسلوقة وتضيفى لها صوص الكريمة وصدور الدجاج وبيف بيكون (اللحم المقدد) وتقلبيهم كلهم مع بعض وتقدميها ساخنة 
مع بطاطس مشوية بالفرن زى البطاطا كدة وتفتحى قلبها وتضعى فيه قطع زبدة وترشى عليها ملح وكمون وفلفل اسمر